Vlatko Štampar oduševio siščane svojom izvedbom „Odraslosti“

mj

261020211635235154.png

Tako je to kada nastupa popularni stand-up komičar Vlatko Štampar.

Kao što je i obećao u najavi svog one man showa „Odraslost“ ova žestoka stand-up večer bila je puna smijeha na teme muško-ženskih odnosa, odrastanja, svakodnevice i ostalih aktualnosti.

Vlatko Štampar2

Evo kako Vlatko opisuje svoj show:

Prošao je 30. rođendan i očekuju se neke odrasle stvari. Žena, svadba, dijete, posao od 9-5, kredit…Pritisak je tu – “Pa vreme ti je…”, “Pa nesi već dete…” “Kaj se čeka?!” A ja sam dao otkaz, ženidba nije još u planu, a dijete vjerujem da će mi samo krasti moje igračke.
Toliko o odraslosti.

Ovaj neprilagođeni Međimurac ili kako kažu div duhovitih manira danas je nezaobilazno ime stand-upa “na ovim prostorima”. Nastupa na stand-up večerima i festivalima komedije po gradovima diljem bivše naše, te unatoč jezičnoj barijeri (materinji mu je međimurski) uspijeva neobičnom lakoćom pokreta nasmijati na stotine i tisuće ljudi.

Vlatko već godinama postojano i neumjereno nasmijava publiku, razotkrivajući pritom (vlastito) uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu napučenu životinjama koje pričaju (gluposti) i zabranjenim perverzijama koje bi se (izvan konteksta) mogle smatrati kaznenim djelom. Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo.

Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.

Poznati kao ljubitelji dobrog humora, siščani su se i ovog puta pokazali kao dobar domaćin. Jedino pitanje koje je ostalo u zraku je „Kad Vlatko opet dolazi?“.

Više o njegovim nastupima možete pratiti OVDJE, a najavu novog nastupa očekujte i na Radio Sisku.

najčitanije