Sweet Sixteen u sisačkoj knjižnici

ibb

U Dječjem odjelu sisačke knjižnice nastavlja se program ”Dani Texasa”, u sklopu kojeg najmlađi članovi knjižnice mogu doznati zanimljivosti o američkim običajima i kulturi. Danas je na rasporedu proslava rođendana.

Sweet sixteen (slatkih šesnaest) proslava je 16. rođendana tinejdžera, a uglavnom se slavi u Sjedinjenim Državama i Kanadi. Proslava može biti velika, poput vjenčanja ili mala zabava, ovisno o obiteljskim sklonostima. Slatkih šesnaest govori o ukusu i osobnosti slavljenika ili slavljenice. Proslava slatkih šesnaest godina obično prati temu – to može biti određena vrsta boje, omiljeni film, omiljeni predmeti, itd. Razgovarat ćemo o haljinama, kostimima, zabavi, temama i još puno toga. Pridružite nam se kako biste saznali više o slatkom šesnaestom rođendanu!

Fiesta de quince años ili quinceañera proslava je 15. djevojčina rođendana. Svoje kulturne korijene ima u Srednjoj Americi, a danas se široko slavi u cijeloj Americi. Ovo rođendansko slavlje veće je od bilo kojega drugog, jer označava prijelaz iz djetinjstva u mladost. Quinceañera  može biti velika koliko roditelji žele. Ova zabava obično slijedi određene korake tradicije prije nego završi velikom zabavom. Pridružite se HisPrint timu koji će vam govoriti o quinceañera zabavi sa svim tradicijama i korijenima.

najčitanije