Stari Grad i Gradski muzej Sisak - Najbolje u Hrvatskoj

sisakportal-hr

261020211635291364.jpeg

Projekt “NAJBOLJE u HRVATSKOJ – izabrali građani“, objavio je rezultate za 2014. godinu. U izboru je sudjelovalo više od 3000 ustanova i lokaliteta iz 21 županije i u 11 kategorija rangirani su prema glasovima građana Hrvatske.

Gradski muzej Sisak osvojio je prve nagrade u dvije kategorije. U kategoriji Središnja Hrvatska-Sisačko-moslavačka županija-Kultura, Gradski muzej Sisak dobio je najviše glasova građana, dok je u kategoriji Središnja Hrvatska-Sisačko-moslavačka županija – Povijest, utvrda Stari grad uvjerljivo najatraktivniji povijesni lokalitet.

Projekt NAJBOLJE U HRVATSKOJ – izabrali građani već četvrtu godinu zaredom daje preporuke građana Hrvatske što je najbolje u svakoj pojedinoj županiji lijepe naše Hrvatske, što pokazati i čime se pohvaliti turistima koji upravo stižu s drugog kraja zemlje ili svijeta! Ovim projektom dana je mogućnost da upravo građani svojim glasovima izaberu i predlože što sve smatraju najboljim u svojoj županiji, odnosno na području kojeg najbolje poznaju i na kojem žive.

Rezultati ovoga istraživanja značajni su upravo stoga što su dobiveni anketiranjem stanovnika, koji su na ovaj način pokazali kako u okvirima kulturne ponude, doživljavaju i prepoznaju rad sisačkog muzeja.

najčitanije