Promocija knjige „Nismo same“

imp

261020211635211020.jpeg

Udruga Dobre priče i Foto galerija Siscia obscura organiziraju promociju knjige autorice Ivane Kalogjera „Nismo same“.
Knjiga “Nismo same” donosi intimne ispovijesti žena oboljelih od raka dojke, priređivačice Ivane Kalogjera, a edinstvena je posveta istinskim heroinama, koje svojim pričama ruše društvene tabue i upozoravaju na probleme s kojima se susreću oboljeli od karcinoma.
Zbirka je dobila ime po istoimenoj udruzi koju je Kalogjera pokrenula, te portalu za informiranje i podršku ženama koje su se liječile ili liječe od raka dojke koji ta bivša novinarka vodi od ožujka 2017., nakon što je i sama prošla iskustvo oboljenja od te opasne zloćudne bolesti.
Priče su ukoričene u izdanju nakladnika Profil, ukupno ih je 41, od oko 160 koliko ih je objavljeno na istoimenoj mrežnoj stranici.
O knjizi će govoriti autorica i predsjednica Udruge Nismo same Ivana Kalogjera, dopredsjednica Udruge i jedna od autorica Goranka Perc te urednica Adriana Piteša.
Kupnjom majice s potpisom modnog dizajnera Jurja Zigmana i knjige imat ćete prilike sudjelovati i u humanitarnoj akciji „Nisi sama – ideš s nama!“ kojom se prikupljaju sredstva za prijevoz žena na kemoterapiju.
Promocija knjige „Nismo same“ održat će se u ponedjeljak, 16.prosinca u Foto galeriji Siscia obscura s početkom u 18 sati.

najčitanije