„Posljednja Freudova seansa“ Planet Arta u Domu kulture

imp

Jedna od najnagrađivanijih predstava Planet Arta, prošle sezone, „Posljednja Freudova seansa“ dolazi u Sisak.
U središtu drame su Sigmund Freud i C. S. Lewis, u interpretaciji Marka Torjanca i Franje Dijaka. U neminovnom srazu dvaju svjetonazora, ova dva velika uma čije je mišljenje i djelovanje uvelike oblikovalo današnji svijet, sukobljavaju se oko pitanja Postoji li Bog?. Tijekom njihove gorljive potrage za smislom imamo priliku zaviriti i u osobne im životne priče koje su ishodišta njihovih uvjerenja, ali i dvojbi. Bogata promišljanjima, ova drama o smislu života, postavlja kompleksna pitanja o našoj civilizaciji i našem o današnjem vremenu, ali i o vječnoj potrebi čovjeka da objasni svijet i pronađe smisao.
Ulaznice se mogu kupiti na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sati te vikendom sat vremena prije projekcije / programa. Cijena ulaznice je 50 kuna, a za umirovljenike i studente te grupni posjet (10 i više ulaznica) 40 kuna.
Uspješnica Planet Arta ˝Posljednja Freudova seansa u Dom kulture Kristalna kocka vedrine igra u četvrtak, 16. veljače 2017. u 20 sati.

najčitanije