O međuljudskim odnosima večeras u sisačkoj knjižnici

imp

261020211635210218.jpeg

Kako poboljšati međuljudske odnose možete doznati večeras od 18 sati u Odjelu za odrasle sisačke knjižnice. Svi posjetitelji mogu se od prof.Enrika Četinića, NLP trenera upoznati s tehnikom Meta-zrcalo, odnosno psihološkom tehnikom neurolingvističkog programiranja (NLP-a) namijenjenoj radu na međuljudskim odnosima.
Ova tehnika vam omogućava da poboljšate postojeći odnos ili istražite i transformirate sukob koji imate s drugom osobom.
„Zakoračivši u vlastite cipele i one druge osobe (u mašti) možete iskusiti emocije i misli “obje strane” u odnosu. No znamo li zaista što osoba ispred nas misli i osjeća?
Možete pregledati sukob s položaja promatrača (meta-pozicije) i vidjeti ga bez emocionalnog izobličenja. Tu možete spoznati cilj odnosa i pronaći sve resurse koje trebate za promjenu. Meta-zrcalo stvara kontekst u kojemu možete mijenjati pozicije opažanja unutar i izvan problematičnog odnosa, kako biste spoznali što je pravi problem, osvijestili resurse za promjenu te tako osnaženi pokrenuli odnos s mrtve točke.“, kažu iz sisačke knjižnice najavljujući predavanje.

Predavanje uključuje:
• Objašnjenje tehnike Meta-zrcala
• Vježbu subjektivne percepcije
• Praktičnu demonstraciju rada s Meta-zrcalom s nekim polaznikom
• Kratak uvod u NLP edukaciju

meta zrcalo

najčitanije