Razgovaraonica i kreativna radionica o međuljudskim odnosima u obitelji

imp

Odjel Caprag

Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak Ogranak u Capragu i Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ organiziraju razgovaraonicu i kreativnu radionicu pod nazivom Međuljudski odnosi u obitelji koja će se održati 14. 9. 2023. (četvrtak) s početkom u 18 sati.

 

Susret će voditi dr. sc. Daša Poredoš Lavor koja će sa sudionicima razgovarati o iskustvima sličnog i različitog vrednovanja istih postupaka kod različitih članova obitelji, međusobnoj komunikaciji, uvažavanju i sl., a Jadranka Demonja će sa sudionicima nastaviti izrađivati ukrasne i uporabne predmete koristeći špagu, tekstil i korištene staklene boce i limenke (jer na prošlom susretu svi nisu uspjeli dovršiti svoje radove). Radni materijal je osiguran, a sve što sudionici izrade – ponijet će sa sobom.

 

Ova aktivnosti dio je projekta PAG – podrška aktivnom građanstvu II koji je sa 1000 Eura financiran za 2023. godinu od strane Grada Sisak. Partneri na projektu su Osnovna škola „Braća Bobetko“ Sisak, Osnovna škola Ivana Kukuljevića i Osnovna škola 22. lipnja Sisak.

najčitanije