Koncertom ansambla Croazzola Concertante započinje KULturno LJETO KKV 2018.

ibb

261020211635244194.jpeg

Ovogodišnje KULturno LJETO KKV 2018. započinje u utorak, 5.6.2018. godine, a otvorit će ga ansambl Croazzola Concertante. Koncert će se održati u Atriju Starog grada s početkom u 21 sat, a ulaz je besplatan. I ove godine osiguran je prijevoz brodom do Starog grada – polazak broda je u 20,30 sati ispred Malog Kaptola, a povratak iz Starog grada je autobusom Autoprometa Sisak u 22,40 sati.
Croazzola je ansambl bliskih dugogodišnjih suradnika iz više gradova Hrvatske, povezanih u ideji međusobne suradnje i stvaranja novih programa. Okosnicu čine članovi Gudačkog kvarteta Cadenza Zagreb s velikim iskustvom nastupanja u najrazličitijim komornim sastavima, koji se publici nerijetko predstavlja i sa svojim brojnim suradnicima.
Članovi ansambla su Ivana Marija Vidović (klavir), umjetnička direktorica Epidaurus festivala u Cavtatu, Krešimir Marmilić (violina), voditelj i osnivač već spomenute Cadenze, Petar Haluza (violina), član Los Cabarellosa, jednog od najboljih mariachi sastava na svijetu izvan Meksika, Marta Bergovec (viola), članica orkestra HNK-a u Zagrebu te Vinko Grubešić (violončelo) i Saša Špoljar (kontrabas), članovi orkestra kazališta Komedija.

najčitanije