Jakov Bjelac je novi mentor u showu "Ples sa zvijezdama"

imp

Jakov Bjelac

„Jakov Bjelac je novi mentor u showu “Ples sa zvijezdama”, a iako mu je samo 19 godina, već je dobro poznato ime u plesnim, ali i u reperskim krugovima.“, napisala je Nova TV najavljujući novu sezonu popularnog showa Ples sa zvijezdama.

Jakov Bjelac sportskim plesom bavi se 14 godina i do sada je osvojio 19 naslova prvaka Republike Hrvatske u sportskom plesu. Zbog svojih rezultata kao član hrvatske reprezentacije predstavljao je Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima.

 

Danas u Petrinji u Sportskom plesnom klubu “Petrinia” dio je trenerskog tima koji stvara nove sportske plesače i koji od samih početaka postižu odlične rezultate.

 

U novoj sezoni showa ulogu mentora prihvatili su profesionalni plesači i plesačice: Paula Tonković, Gabriela Pilić, Helena Janjušević, Mateo Cvenić, Marko Mrkić, Mario Ožbolt, Ivan Jarnec, Helena Naletilić, Ela Romanova i Damir Horvatinčić. Nova sezona donosi i nove mentore pa će tako svoju zvijezdu za borbu do pobjede mentorirati i Rebecca Krajnović, Patrik Seretin i Jakov Bjelac.

 

Zvjezdanu postavu nove sezone ”Plesa sa zvijezdama” čine: Alen Liverić, Ana Zaninović, Dario Zurovec, Daria Lorenzi Flatz, Deniss Grgić, Emilija Kokić, Fran Lauš, Frano Ridjan, Marco Cuccurin, Maja Drobnjaković, Mario Mandarić, Petra Kurtela i Tara Thaller.

najčitanije