Plesna predstava "Zapleši" u sisačkom Domu kulture

nn

261020211635230254.jpeg

“Zapleši” je plesna predstava koja okuplja najbolje plesače Hrvatskog plesnog saveza, a koji će zajedno s ovogodišnjim pobjednicima “Plesa sa zvijezdama”, Slavkom Sobinom i Gabrielom Pilić, u nekoliko gradova predstaviti sportski ples zabavnom pričom dinamične koreografije i prekrasnim kostimima.

Predstava sadrži 17 scena, odnosno 17 plesnih koreografija kroz koje će se prikazati tema predstave, kompleksnost i sadržajnost sportskog plesa. Koreografiju i režiju za HSPS potpisuje Petra Jeričević, a Gabrieli i Slavku će se pridružiti reprezentativci Hrvatskog sportskog plesnog saveza: Vedran Sraga i Paula Hude, Jurica Kavran i Tihana Vusić, Artur Posedkin i Patricia Herceg, Patrik Seretin i Ema Pilić, Franco Marinović i Hana Grahovac.

S njima će zaplesati i profesionalni plesni par Filip Debelec i Marijeta Rimay, a lica koja ćete prepoznati s malih ekrana su i Mateo Cvenić i Ela Vuković, Mario Ožbollt i Paula Jeričević.
Svaku predstavu začiniti će posebni gosti iznenađenja, kao i sportašice i sportaši iz ŠPK Top step – Sisak.

Plesni projekt “Zapleši” prikazat će se u Sisku večeras, 30. rujna 2019. godine, u Domu kulture Sisak s početkom u 20 sati.

plakat_B2_sisak

najčitanije