Izložba likovnih radova učenika s teškoćama u razvoju

imp

Izložba Likovnih Radova

Izložba likovnih radova učenika osnovnih škola s teškoćama u razvoju u sklopu projekta Rukom pod ruku- Faza V bit će otvorena u utorak, 20. prosinca, u 11 sati u Holandskoj kući – muzejski prostor (kino dvorana u podrumu). Svrha izložbe je poboljšanje njihovih obrazovnih postignuća, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja.

 

Izložba će biti otvorena do 31. siječnja 2023., a svaki posjetitelj na dar će dobiti kalendar za 2023. s motivima odabranih likovnih radova.

 

Svrha projekta Rukom pod ruku je pružiti potporu uključivanju učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolske odgojno-obrazovne ustanove kako bi se osigurali uvjeti za poboljšanje njihovih obrazovnih postignuća, uspješniju socijalizaciju i emocionalno funkcioniranje zapošljavanjem pomoćnika u nastavi/stručnog komunikacijskog posrednika za učenike u 9 osnovnih škola na području grada Siska.

 

Pomoćnici u nastavi će pružiti potporu uključivanju učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolske odgojno-obrazovne ustanove kako bi se osigurali uvjeti za poboljšanje njihovih obrazovnih postignuća, uspješniju socijalizaciju i emocionalno funkcioniranje.

najčitanije