Humanitarna izložba fotografija Igora Tomljenovića

imp

261020211635210852.jpeg

„Nebeski Kornati“ naziv je izložbe fotografija Siščanina Igora Tomljenovića koju organizira JU Nacionalni park Kornati kao humanitarni događaj u vrijeme Adventa u Zagrebu.
Izložba je prodajna, a sav se prihod donira SOS Dječjem selu Hrvatska.
Fotografije iz edicije Nebeski Kornati uvrštene su i u kalendar JU Nacionalni park Kornati za 2020. godinu, kada slave 40. obljetnicu postojanja, a kupci će imati priliku kupiti umjetničke fotografije veličine 50 X 70 cm reproducirane na dva načina: na platnu i na easydot nanofolio materijalu koji se aplicira na bilo koju glatku površinu i može se premještati, skidati i lijepiti, puno puta.
Za posjetitelje izložbe ulaz na Vidikovac će biti besplatan.
Igor Tomljenović, rođeni Siščanin poznati je hrvatski umjetnički fotograf i likovni kritičar, koji živi i stvara na otoku Murteru. Kornatsko otočje fotografira posljednje dvije godine, a u edicija Nebeski Kornati predstavlja opus fotografija napravljenih iz zraka, u kojima je Igor Tomljenović uspio dočarati nebesku mistiku i čaroliju iskona prirode po kojoj je Kornatsko otočje jedinstveno u svijetu
Otvorenje humanitarne izložbe fotografija je u subotu, 21.prosinca u 11 sati na Vidikovcu Zagreb 360°, na vrhu Zagrebačkog nebodera i možete ju pogledati do 25.prosinca.

nebeski kornati

najčitanije