Vrh HR TOP 40 i dalje pripada Vatri

sisakportal-hr

261020211635289961.jpeg

Vatra i pjesma Tango sedamnaesti se tjedan našla na vrhu Službene nacionalne liste, HR TOP 40, za koju sustav PlayKontrol prati emitiranje aktualnih singlova (do 12 mjeseci od objave kao službenog singla).

Možda ste pomislili da će mi nakon 17 tjedana ponestati ideja za izjavu? :) Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli da Tango toliko dugo pleše na vrhu!!, zadovoljno je komentirao Ivan Dečak.

Uvik isti na broju dva i dalje pjeva Petar Grašo, a treća pozicija rezervirana je za Tonyja Cetinskog i njegovu Ženu nad ženama. Osim navedenih u deset najslušanijh radijskih singlova u tjednu od 11. do 17. srpnja ušli su i: Malena – Gretta feat. Geby, Autentično osrednji – Pavel, Morski ljudi, morske žene – Silente, Banane – TBF, Nešto me pogodilo – Bang Bang, Lopov – Vanna i Bejbi – Psihomodo pop.

Novi ulaz na listu zabilježila je povratnička pjesma Kao ja koju izvodi ITD band, Smijem se pjeva Maja Vučić, a kao posljednji ovotjedni novitet zapisala se grupa Meritas sa svojim novim singlom naziva Gle.

najčitanije