Vanna na vrhu HR TOP 40

sisakportal-hr

U tjednu od 20. do 26. veljače na samom vrhu službene nacionalne liste radijskih singlova (ne starijih od godinu dana) dogodio se preokret. Vanna je s pjesmom Probaj zauzela vodeću poziciju, a evo i kako je prokomentirala zavidno prvo mjesto: Ne mogu sakriti svoje oduševljenje! Ovo je divna motivacija za mene i moje suradnike i dokaz kako vrijedi probati, nemati straha od izazova. Puno hvala producentu Denykenu i glazbenicima koji su sudjelovali u snimanju pjesme Probaj. Hvala publici, radijskim postajama i mojim vjernim fanovima.

Ekipa iz Elementala s pjesmom Goli i bosi ovaj je put zauzela visoko drugo mjesto dok su se Neno Belan & Fiumensi s prošlotjednog broja 14 popeli na treću poziciju.

Ovaj tjedan zabilježena su četiri noviteta: Nisam papak na broju 12 pjevaju Tonči Huljić & Madre Badessa, 22. pozicija rezervirana je ovaj put za Flyer i Pjesmu za dvoje, Mozartine feat. Neno Belan pjevaju o Rijeci snova i to na broju 28. Za kraj ovotjednih noviteta očekuju nas Sassja feat. Remi koje na 37. poziciji pjevaju o Etiketama.
Ovog smo se puta morali oprostiti od Vatre i njihovog velikog hita Tango jer smo se s njim družili puna 52 tjedna.

najčitanije