Vatra je novi rekorder HR TOP 40

sisakportal-hr

U posljednjem tjednu srpnja dobili smo i novog rekordera službene nacionalne liste radijskih singlova. Nakon Massima i pjesme Suze nam stale na put koja je punih 18 tjedana bila na prvom mjestu titulu rekordera nakon 19 tjedana na tronu preuzima pjesma Tango i grupa Vatra.

Ako me dobro služi matematika 133 dana u kontinuitetu Tango pleše na vrhu HR TOP 40? Ovako lijep san nismo mogli usnuti niti na najboljim tabletama za snove. Hvala svima vama koji ste na bilo koji način pomogli da Tango tako dugo ne gubi ritam, rekao je Ivan Dečak.

Grupa Pavel se s četvrtog mjesta popela na broj 2 i još jednom dokazala kako nisu Autentično osrednji. Petar Grašo se sa svojom povratničkom pjesmom Uvik isti nalazi na trećoj poziciji.
U deset najslušanijih radijskih singlova svoje su mjesto pronašli i: ITD Band – Kao ja, Gretta feat. Geby – Malena, Bang Bang – Nešto me pogodilo, Silente – Morski ljudi, morske žene, Psihomodo pop – Bejbi, TBF – Banane i Vanna – Lopov.

Ni u ljetnim mjesecima ovoj listi ne nedostaje noviteta, pa su tako novi ulaz zapisale dvije pjesme. Na 14. mjestu nalazi se Neno Belan & Fiumens s pjesmom Daj mi daj dok je na broj 16 stigao Ivan Zak koji pjeva Duguješ mi ljeto.

najčitanije