Vatra i dalje vlada nacionalnom listom, visoki ulaz za TBF

sisakportal-hr

261020211635291263.jpeg

I u tjednu od 06. do 12. lipnja pjesma koja je ponovno naišla na izuzetan odjek kod publike i radijskih urednika je Tango. Tako je ponovno grupu Vatru smjestila na vladajuće mjesto službene nacionalne liste HR TOP 40. Kao i prošlog puta Psihomodo pop je s pjesmom Bejbi konstantan i nikome ne prepušta broj 2.

Novi ulaz zabilježio je TBF sa svojim novih singlom Banane i u samo tjedan dana emitiranja stigao na visoko 3. mjesto.

Vijest o direktnom ulasku našeg singla Banane na 3. mjesto HR TOP 40 dolazi nam kao prekrasno iznenađenje i najpozitivniji poticaj za rad na novom albumu koji trenutno snimamo. Hvala vam od srca što vrtite našu luckastu kreaciju. Banane prizivaju k sebi sve one koji su mladi u srcu i zatreskani u životne radosti. Želimo i vama da postanete ili ostanete takvi i do sljedeće avanture, ćao svima!, komentirali su dečki iz TBF-a.

Osim TBF-a koji je kao ovotjedni novi ulaz odmah ušao u deset najslušanijih radijskih singlova  sustav PlayKontrol zabilježio je još čak devet novih ulaza. Na broju 20 Tomislav Bralić & Klapa Intrade predstavljaju nam svoju navijačku pjesmu Hrvatska. Četiri mjesta ispod, točnije na broju 24 očekuje nas zanimljiva suradnja Teške industrije & Slavonia banda koji pjevaju o Ženi za utjehu. 32. mjesto rezervirano je za još jednu navijačku pjesmu Svi u Brazil koji izvodi Crosamba team, a samo 3 mjesta ispod Ante Cash pjeva o Vatrenim zmajevima. Tu nije kraj navijačakim pjesmama, pa  tako još jednom imamo Crosamba team i to na 36. mjestu, ali ovaj put izvode pjesmu naziva Go to Brasil. Novi ulaz i to na broju 37 zabilježio je Marko Tolja s novim singlomBack To Basics, a jedno mjesto niže ponovno nas očekuje jedna nova navijačka pjesma Danas igra Hrvatska koju izvode Hrvatski navijači & Unikat. Posljednja dva mjesta ovotjedne liste rezervirana su za grupu !ndigo 7 i pjesmu Osjećaj, te Tonyja Cetinskog koji pjeva o Ženi nad ženama.