Van Morrison krajem rujna objavljuje novi studijski album!

db

261020211635267672.jpeg

povezane vijesti

Legendarni glazbenik Van Morrison krajem rujna će objaviti novi studijski album! Izdanje naslova “Keep Me Singing” će biti izdano 30. rujna, pod okriljem Caroline Records/Universal Music, a istog dana će biti objavljen i vodeći singl s izdanja – pjesma “Too Late”.

“Keep Me Singing” je Van Morrisonov 36. studijski album, a sadržavat će ukupno 13 pjesama – 12 originalnih, napisanih i izvedenih od strane Morrisona te obradu blues standarda “Share Your Love With Me”, koju originalno potpisuju Alfred Baggs i Don Robey, a koju su do sada u svojim izvedbama predstavili Aretha Franklin i Kenny Rogers. Za potrebe pjesme “Every Time I See A River”, Morrison je surađivao s cijenjenim tekstopiscem Donom Blackom, a produkciju čitavog izdanja potpisuje Van Morrison samostalno.

Uz najavu novog studijskog albuma, otkriveno je i kako će se legendarni glazbenik uputiti i na kratku turneju u Velikoj Britaniji, a zasada je potvrđeno sedam koncertnih datuma. Detaljne informacije o turneji i ulaznicama dostupne su na vanmorrison.com .

najčitanije