Tajči predstavlja novi spot "Keep Your Head Up"

sisakportal-hr

Spot je snimljen na nekoliko fantastičnih mjesta na hrvatskoj obali, uključujući dubrovačku povijesnu jezgru. Ovaj spot pokazuje Tajči kako su je obožavatelji iz Hrvatske zapamtili: s poznatim osmijehom na licu, ispunjena životnom radošću, uz spontani i neopterećeni ples prenosi snažnu poruku o ljubavi za koju se vrijedi boriti.

Spot je režirao Will Benson iz Wire Ball Filmsa te je rekao da je stvarno uživao stvarajući ovaj spot u kojem je režija „dio pokreta i pričanja priče“.

Tajči, koja je spot producirala sa svojim suprugom/ partnerom Matthewom Cameronom, kaže da ovo snimanje spota predstavlja osobnu pobjedu i dokaz da mala grupa talentiranih i marljivih ljudi može stvoriti nešto lijepo, vrijedno i sto pršti pozitivnom energijom.

„Osjećaj je divan!“ kaže Tajči o snimanju svog novog spota, „Vjerujem da je sve moguće… Vjerujem da se za ljubav vrijedi boriti! Osviještena i potpuno probuđena iz ‘začaranog sna’ (u kojem nas sredina i sistemi vole držati) mogu se slobodno vrtiti na vrhu drevnih zidina i pjevajući srušiti sve one figurativne zidine koje svatko od nas izgradi oko svog srca da bi se obranili od napada.“

Hrvatska verzija će biti objavljena kasnijeg datuma i biti će malo drugačija od engleske verzije.