Slavonia band - novi video spot

sisakportal-hr

Novim video spotom „Lažu dušmani“ najavljuju put u Kanadu.

„Lažu dušmani“ novi je singl najpoznatijeg hrvatskog tamburaškog sastava, Slavonia Banda. Nakon posljednjeg singla „Prokleto je“, s kojim su najavili rad na novom albumu i oduševili više od 500.000 fanova na stranicama Youtubea, s novom pjesmom nastavljaju temeljite pripreme za novo poglavlje svoje glazbene priče.

Da bi pjesma „Lažu Dušmani“ stigla vjernim sljedbenicima u punom paketu, članovi Slavonia banda za nju su odmah napravili i video spot kojeg možete pogledati na stranicama našeg portala.

U realizaciji ove video priče pomogao im je već provjereni suradnik i redatelj Darko Bušnja, koji je prenošenje ljubavne poruke same pjesme već u startu potpuno shvatio: „Ovo je jedna ljubavna pjesma koja nam u principu govori kako je sama ljubav najvažnija, te sam i u spotu pokušao dočarati tu istinsku sreću i zadovoljstvo kada znaš da nekoga voliš i kada žudiš za tim da ga svaki dan vidiš, sretneš, da si što više vremena s tom osobom… Valerija i Boris Đurđević ponovno su napravili odličnu pjesmu za Slavonia band, s njihovim prepoznatljivim zvukom!“

I ovaj put za glazbu i aranžman pobrinuo se priznati producent Boris Đurđević, dok tekst nove pjesme potpisuje Valerija Đurđević. Za centralne lokacije video spota odabrani su prekrasni prostori Tvrđe Starog grada u Osijeku, te Ladanjsko imanje Principovac u Iloku. Osim prekrasnih lokacija, u video spotu se našla i 24-godišnja studentica glume i slikarstva na UAOS-u, Justina Vojaković-Fingler.

Branko Ilakovac, pjevač i kontraš Slavonia banda, i više je nego zadovoljan novom pjesmom, a nakon promocije iste najavljuje i buduće planove benda:

„Ovo je druga pjesma s našeg nadolazećeg albuma i iskreno se nadamo skorom završetku rada na materijalu za cijeli album. Sve to, ovisi o mnogo čimbenika, no ujedno i o Borisu Đurđeviću koji se brine za samu glazbu koja će se naći na novom albumu. Pisanje pjesama je nešto kroz što Boris ostvaruje svoju veliku kreativnost, a mi ga upravo zbog toga ne želimo stiskati previše! Nakon promocije singla i spota „Lažu dušmani“, po treći put Slavonia band odlazi u Kanadu gdje nas ljudi uvijek pozitivno iznenade svojim dočekom. Tako i ovaj put jedva čekamo vidjeti našu publiku u dijaspori!“

Mi im želimo sretan put u Kanadu, a do povratka uživajte u novim notama tambure Slavonia banda!