Psihomodo Pop ekskluzivno na Deezeru

sisakportal-hr

U subotu 22.2. pripremaju skriveni koncert za 150 sretnika Psihomodo nacije kojima će premijerno u Zagrebu odsvirati svoj novi album “Čiribu Čiriba”!
Najnoviji album u prodaji se očekuje krajem sljedećeg tjedna, a članovi glazbene platforme Deezer imaju ga priliku ekskluzivno čuti već od danas!

”Čiribu Čiriba” deseti je studijski album Psihomodo Popa, prvi za diskografsku kuću Dallas Records. Ovo izdanje najavila su dva singla ”Zločest k’o pas” i ”Donna” koja već jedanaest tjedana caruje na vrhu nacionalne glazbene ljestvice HR TOP 40!

Objava albuma savršeni je uvod u koncertnu turneju koju Psihomodo Pop započinju u Zagrebu velikim koncertom 11. travnja u Domu sportova.

Turnejom ”Neograničen rock trajanja” bend obilježava prvih trideset godina postojanja na glazbenoj sceni, a povoljnije ulaznice za ovaj spektakl moguće je kupiti još do subote 22.2. po posebnoj cijeni od 50,00 kn na prodajnim mjestima Eventima i Dallas Music Shopu, Tkalčićeva 7. Nakon toga prodavat će se po cijeni od 70,00 kn na prodajnim mjestima Eventima i DMS Tkalčićeva 7, te u Dirty old shopu i Rockmarku.

Na sam dan koncerta cijena će biti 90,00 kn.