Parni valjak objavio novi singl!

Parni Valjak

Novi singl Parnog Valjka „Bogati će pobjeći na Mars“ kojim nastavljaju suradnju s Igorom Drvenkarom objavljen je ove srijede točno u podne. Drugi je to singl koji objavljuju sa sjajnim pjevačem, a dolazi nakon niza uspješnih koncerata diljem regije koji su odlično prihvaćeni. Ispred Parnog valjka je jako aktivno glazbeno ljeto budući da ih očekuju brojni koncerti.

 

Autor glazbe i stihova je Husein Hasanefendić Hus koji je objavu novog singla najavio sljedećim riječima:

 

„Evo došlo je vrijeme da predstavimo novi singl, novu pjesmu koju smo snimili s novim pjevačem, našim Igorom. Obećali smo raditi na novim pjesmama, a ja se nadam da ćemo do kraja iduće godine ili početkom iduće imati cijeli album. U međuvremenu poslušajte naš drugi singl koji se zove ‘Bogati će pobjeći na Mars’. O čemu se radi ćete zaključiti sami, a mi jedva čekamo da ju krenemo svirati uživo jer je malo žešća, prava koncertna pjesma.“

 

 

A svirat će je i na koncertu u zagrebačkoj Tvornici kulture koji su upravo najavili. Nakon što su svoje novo poglavlje uživo predstavili proljetnom turnejom u klubovima u Zadru, Rijeci, Ljubljani i Mariboru, u Pulskom Kaštelu, zatim Kragujevcu i Podgorici, Parni Valjak za jesen najavljuje i koncertni datum koji se s nestrpljenjem iščekivao – onaj u Zagrebu koji će se održati u utorak, 10. listopada.

 

“S obzirom na odluku da izvrtimo klupske pozornice, stižemo i na zagrebačko odredište! Jednako smo uzbuđeni kao da je u pitanju Arena, ako ne i više od toga. Vidimo se u Tvornici kulture!” poručuju članovi benda i ističu kako s nestrpljenjem iščekuju ovaj nastup pred publikom u Zagrebu.

 

foto: Youtube screenshot

najčitanije