Novi video spot za Putokaze

sisakportal-hr

Video-broj za temu Ja, ti dostupan je publici od 14. veljače i počinje pitanjem: hej, društvo, kako stojite sa snom? Bojite li se onoga što u njemu možete saznati o drugima, a najviše o sebi? Zatvoreni u nadrealan ugođaj hladne, mračne kutije za stanovanje, u kojoj se elementi namještaja tek naslućuju, i koja ne daje priliku za bijeg od suočavanja sa sobom? Ima li smisla bježati? Ako je Vaš odgovor da, njihov je – ne. Čvrst, djevojački. Za njih, kutija je poput staklene kugle sa snijegom, one koje se sjećamo iz djetinjstva, za koju smo intuitivno znali da vrijedi pravilo – sve je unutra, ništa vani. Zašto smo to pravilo zaboravili? Unutra nas čekaju misli o dodiru, nježnosti, ljubavi. Plamen je to koji u hladnoći kutije žari. Heroina spota nastoji plamen primiriti, kako u njemu ne bi nestala, ali ne tako da prestane snivati. Pa i pod cijenu da ostane u osami, nemajući hrabrosti da ostvari to o čemu mašta… Snažna, sama.

Tako je to s Putokazima: nježan, art uradak o snu koji to nije. Djevojke se ne boje mraka, ni njemu primjerenih, tamnih pop-tonova.
Spot redateljski potpisuje Tomislav Ćurković.
Snimateljski dio posla obavili su Tomislav Ćurković i Tomislav Nakić Alfirević, a za šminku je bila zadužena Ksenija Nakić Alfirevi