LET 3 nastavlja u svom stilu!

db

261020211635272878.jpeg

Novi uvod u studijski album ”Angela Merkel sere” Leta 3 je pjesma “Zlato“.
Album su već najavili singlovi ”Divljakuša”, ”Prdni majko” i posljednji ”Gladni”, a premijerno su ga dva puta odsvirali na prošlogodišnjem velikom koncertu u Laubi gdje su i otkrili pokretni zlatni spomenik njemačkoj kancelarki.
Na najvećem zagrebačkom koncertu koji slijedi 12. veljače u Domu sportova dočekuju Valentinovo s protestom i geslom ”Ništa ljubav, samo karanje” i proglašavaju antipraznik – Antivalentinovo!
Podsjećamo da su ulaznice za LET3 ANTIVALENTINOVO koncert već u prodaji i to po jedinstvenoj cijeni od 80 kn za jednu ulaznicu koja vrijedi za dvoje, dok će cijena ulaznice za dvoje na dan koncerta biti 100 kn, a mogu se kupiti u sustavu Eventima.
Također, na koncertu će se ekskluzivno i premijerno, po posebnoj promotivnoj early bird cijeni moći kupiti i novi, dugoočekivani studijski album Leta3 ”Angela Merkel sere” i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta ‘Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky’.
Također, u subotu 16.1. slijedi Antivalentinovo warm up event u Jiggy Baru u Zagrebu, s početkom u 21 sat gdje će okupljene zagrijavati riječka supergrupa Blagdan Band i Mrle kuhar sa svojim specijalitetom – meksičkim grahom u crnom pivu. Besplatnu porciju dobiva samo prvih stotinu posjetitelja!
Novu pjesmu Leta 3 možete čuti, uz totalno dobru glazbu, na 89,4 & 93,1 MHZ!

najčitanije