KAWASAKI 3P posebni gosti Antivalentinova Leta 3!

db

261020211635272247.jpeg

Samo 10 dana ostalo je do Antivalentinova Leta3. Ulaznice preostale još u prodaji tope se kao lanjski snijeg i sada je pravi trenutak da se otkrije veliko iznenađenje koje će razveseliti sve koji dolaze na koncertni spektakl u zagrebačkom Domu sportova. Posebni gosti Leta3 na Antivalentinovu biti će fantastični Kawasaki 3P!!!
Zajedno sa Letom K3P garantirano će rasturiti malu dvoranu Doma sportova na njezine sastavne dijelove, a podršku ovoj rokerskoj glazbenoj eksploziji svojim nastupom će dati i riječki Morso!
U svojoj trinaest godina dugoj karijeri Kawasaki 3P objavili su tri albuma i na svoje police pospremili nekoliko Porina, Zlatnih Koogli i Crnih Mačaka. Opravdano uživaju status jedne ponajboljih koncertnih atrakcija na ovim prostorima i sasvim je sigurno da će njihov nastup dodatno zapaliti publiku koju u Dom sportova neodoljivo mami čarobni slogan Leta ”Ništa ljubav, samo karanje!”, dok Kawasaki poručuje: ”Svirat ćemo samo ljubavne!”
Također, na koncertu 12.02. će se ekskluzivno i premijerno, po posebnoj promotivnoj cijeni moći kupiti i novi, dugoočekivani studijski album Leta3 ”Angela Merkel sere” i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta ‘Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky’.

najčitanije