Objavljen album Lele Kaplowitz "To One“

lela kaplowitz

Autorski projekt Lele Kaplowitz “To One” jedinstveni je glazbeni projekt koji na inovativan način preobražava, njeguje i osnažuje kroz nadahnjujuće iskustvo zvuka. Album “To One” je fuzija soula, popa, jazza i bluesa s primjesama world glazbe i rocka, a sada je njegovo live izdanje dostupno na svim digitalnim servisima u distribuciji Cantusa.

 

Lela Kaplowitz, rođena Siščanka, pjevačica je i skladateljica s međunarodnim iskustvom. Njezine izvedbe su pamtljive, prožete strašću i pozitivnom energijom. Svoj je životni san ostvarila u rujnu 2019. godine nastupom u Carnegie Hallu u New Yorku, gdje je promovirala svoj autorski album “To One”. Dio te energije donijela je i u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog u veljači 2020. godine, što je zabilježeno i sada objavljeno u digitalnom obliku.

S Lelom su u Lisinskom nastupili: Joe Kaplowitz (klavir, orgulje), Elvis Penava (Gitara), Vladimir Samardžić (bas), Dado Marinković (bubnjevi), a brojne kolege na pozornici su joj se pridružili i kao gosti.

 

 

najčitanije