Boa ima novu pjesmu!

db

261020211635272497.jpeg

Ususret novom, devetom studijskom albumu „Dok glazba traje“ i koncertu u zagrebačkom Vintage Industrial Bar-u 4.2. gdje će održati promociju, Boa predstavlja novi singl i spot za pjesmu koju su snimili u suradnji s Remi.
Za pjesmu „Daleko u proljeće“ snimljen je i video spot u režiji Petre Oreč, članice grupe, koja je ujedno i dizajnirala album te odlučila povezati priču albuma i spota.
Novi album kojeg će Boa uskoro predstaviti, ime je dobio prema istoimenom singlu „Dok glazba traje“ , a ukupno će brojati 10 pjesama uključujući i aktualni singl „Svemirski prijatelji“. Članovi grupe Boa, svoje su fanove odlučili nagraditi i s dodatnim bonus CD-om koji sadrži još 19 pjesama, odnosno digitaliziranih snimaka, snimanih na magnetofon davnih godina (1975-1977.) iz doba srednjoškolskih dana Mladena Puljiza i Slavka Remenarića. Cijeli ovaj limited edition projekt dizajnerski je uobličila članica grupe Petra Oreč.
Osim u pjesmama s novog albuma, na koncertu u Vintage Industrial Baru, publika će moći uživati i u dobrim, starim hitovima zagrebačkih rockera, poput “Tako lijepa”, “Za vezu je potrebno dvoje”, “Milion”, “Svi tvoji poljupci“, “Stup od soli” , “Jer ljubav je”…koje i dan danas slušaju sve generacije i imaju posebno mjesto.

najčitanije