Boa feat. Ivana Kindl

sisakportal-hr

271020211635293456.jpeg

Tijekom duge i plodne karijere, grupa Boa iznjedrila je mnogo hitova.
Jedan od njih je i pjesma „Svi tvoji poljupci“ , u originalu snimljena 1989. godine i objavljena na albumu „Prvi val“. Izmijenjena i modernija verzija iste pjesme, realizirana u suradnji s Ivanom Kindl, dobila je s njom novu energiju i senzibilitet.

Na aktualnom albumu grupe Boa „Indigo“, Ivana se pojavljuje u dvije nove pjesme(Uspomena sna i Indigo) i dvije izvedbe uživo(Uspomena sna i Kao mir).

Za pjesmu „Svi tvoji poljupci 2014.“ snimljen je i spot u režiji Filipa Dizdara, a kako to sve izgleda i zvuči, pogledajte na našem portalu.

„Suradnja s Ivanom od početka je krenula na najbolji mogući način. Dobili smo i prostora i vremena da maksimalno iskoristimo tu odličnu kemiju koja nas je sve pomalo iznenadila. Za promociju singla i videa „Uspomena sna“ dogovoren je kraći nastup i jedna od pjesama koju smo pripremili s Ivanom bila je „Svi tvoji poljupci“ i to je tako dobro ispalo da smo je morali snimiti u studiju i dati našoj publici priliku da, nadamo se, uživaju koliko i mi“ – komentira Boa.

Spot je sniman na dvije lokacije: na prostoru Kulturnog centra „Medika“ i na rascvjetanoj Maksimirskoj livadi. Ideja redatelja Filipa Dizdara bila je spot učiniti fotografski snažnim i punim raznih boja i, ono što je najbitnije, da nosi dinamiku pjesme.

„Ovo je moja treća suradnja s dečkima iz Boe i Ivanom Kindl pa nam je snimanje spotova zajedno jako poznata stvar, te je stoga snimanje prošlo jako opušteno i zabavno.“ – zadovoljno komentira Filip.

„Svi tvoji poljupci 2014.“ snimljena u legendarnom zagrebačkom studiju JMS („kod Troolog“). Grupu Boa možete pratiti na njihovom Facebooku.