Vozilo se i s 2,58 promila alkohola u krvi!

nn

Vikend iza nas donio je nove prometne prekršaje.

U petak, 10. ožujka oko 14.30 sati, u mjestu Kinjačka, na području Sunje, zaustavljen je osobni automobil kutinskih registracija, kojim je upravljao 37-godišnji vozač i to za vrijeme dok mu je na snazi izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije. Kako je isti višestruki počinitelj prometnih prekršaja, uhićen je i u zakonskom roku uz optužni prijedlog doveden na nadležni prekršajni sud.

Jučer pak, 12. ožujka oko 2.30 sati, u Nazorovoj ulici u Petrinji zatečen je 42-godišnji vozač osobnog automobila sisačkih registracija, kojemu je utvrđena alkoholiziranost od 2,35 promila. Daljnjim provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta.

Još jedan alkoholizirani vozač zatečen je na petrinjskom području u nedjelju, 12. ožujka. Radi se o 33-godišnjem vozaču osobnog automobila sisačkih registracija, koji je pod još većim utjecajem alkohola, od 2,58 promila, zaustavljen u mjestu Taborište. Oba vozača će uz optužni prijedlog temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti dovedeni na prekršajni sud.

najčitanije