Županijski pobjednici natjecanja u znanju IZZI Kvizija borit će se za titulu hrvatskog prvaka u znanju

imp

Izzi Kvizzi

Po drugi put u Hrvatskoj, od 4. travnja do 6. svibnja, održava se najveće online natjecanje u znanju za učenike razredne nastave “IZZI Kvizzi” u kojemu sudjeluje gotovo 14 000 učenika iz više od 1 000 razreda diljem Hrvatske, a ove godine se po prvi puta proglašavaju županijski prvaci IZZI Kvizzija.

 

IZZI Kvizzi prvaci Sisačko-moslavačke županije za 2022. godinu su 1. B razred Osnovne škole 22. lipnja, 2. B razred Osnovne škole Mladost , 3. B razred Osnovne škole Stjepana Kefelje i 4. A razred Osnovne škole Ivana Antolčića Komarevo.

 

Finale IZZI Kvizzija održat će se od 3. do 6. svibnja, a u njemu sudjeluju svi županijski prvaci u svakoj generaciji, od 1. do 4. razreda. Svaki razred u finalu predstavljat će tim od troje učenika, a pobijedit će onaj tim koji ponudi najviše točnih odgovora u najkraćem vremenu.

 

„Čestitam svim učenicima i učiteljima koji su sudjelovali u IZZI Kvizziju, a posebne čestitke šaljem svim županijskim prvacima, želim vam puno sreće u nacionalnom finalu jer pokazali ste pravi timski duh i želju za učenjem. Mislim da smo i drugu godinu za redom ostvarili cilj IZZI Kvizzija – pokazati najmlađim učenicima da znanje može biti zabavno i da je znanje doista najvrjednija valuta koju im, što god da se događalo u budućnosti, nitko ne može uzeti.“ – poručio je direktor Profil Kletta, dr.sc. Dalibor Greganić.

 

Najveće online natjecanje u znanju održava se na hrvatskoj digitalnoj platformi “IZZI” koju je izdavač Profil Klett besplatno otvorio svim zainteresiranim učiteljima i učenicima u Hrvatskoj u sklopu natjecanja IZZI Kvizzi.

 

Više informacija o natjecanju i nagradama pronađite na poveznici – https://izzi-kvizzi.hr/

najčitanije