Županijski natječaj za financiranje kulturnih programa u 2017. godini

ibb

Sisačko – moslavačka županija, objavilaje javni poziv  za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Sisačko – moslavačke županije za 2017. godinu. Natječaj će trajati do 6. veljače 2017. godine.
Javni poziv odnosi se na prijedloge programa, projekata i manifestacija svih korisnika Proračuna Sisačko-moslavačke županije.
U Proračunu su osigurana sredstva za sufinanciranje programa, projekata i manifestacija zaštite i očuvanja arheološke baštine i nepokretnih kulturnih dobara, udruga u kulturi, likovne, kazališne, muzejsko-galerijske, nakladničke, knjižničarske, glazbeno-multimedijalne i arhivske djelatnosti, programa i projekata koji promiču kulturu mladih, projekte koji se odnose na međunarodnu kulturnu suradnju te na izgradnju, održavanje i opremanje ustanova u kulturi.

U Proračunu je za ovaj natječaj osigurano ukupno 1.400.000 kuna. Najmanji iznos koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 1000 kuna, a najveći 200 tisuća.
Prijavitelji se mogu prijaviti s najviše dvije prijave, a pravo na sudjelovanje u ovom natječaju imaju gradovi, općine, ustanove u kulturi, vjerske zajednice, udruge u kulturi, građani te pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost u području kulture u Sisačko- moslavačkoj županiji.

Detalje o natječaju i obrazac za prijavu možete naći OVDJE.

najčitanije