Županijski HNS o izlasku iz stranke Darinka Dumbovića

imp

Na odluku petrinjskog gradonačelnika Darinka Dumbovića o izlasku iz HNS-a reagirao je priopćenjem županijski ogranak stranke kojeg prenosimo u cijelosti
„Povodom odluke Darinka Dumbovića da istupi iz HNS-a i da na predstojećim izborima za Hrvatski Sabor u VI izbornoj jedinici nastupi kao kandidat koalicije Narodne stranke-reformista Radimira Čačića i stranke “Naprijed Hrvatska” Ive Josipovića, Županijska organizacija HNS-a Sisačko moslavačke županije istiće da je Darinko Dumbović svoju političku karijeru do sada uspješno gradio kao kandidat Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata. Kao kandidat HNS-a i njegovih koalicijskih partnera izabran je i za gradonačelnika Grada Petrinje 2013. godine.
Njegova odluka da pribjegne u suparničku političku opciju neposredno pred izbore, nakon što je mjesecima aktivno sudjelovao u pripremama HNS-a za nastupajuće izbore za Hrvatski sabor, njegovo je formalno pravo, a građani će sami odlučiti žele li nanagraditi takav postupak.
HNS mu zahvaljuje na dosadašnjoj suradnji i želi puno uspjeha u daljnjem javnom djelovanju na dužnosti petrinjskog gradonačelnika.“ – stoji u priopćenju HNS-a Sisačko-moslavačke županije.

najčitanije