Županija raspisala Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora u turizmu

imp

Turizam Smž

Sisačko-moslavačka županija raspisala je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora u turizmu po projektu “TURIZAM PLUS U SISAČKO-MOSLAVAČKOJ ŽUPANIJI” za 2024. godinu.

 

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih potpora za sufinanciranje turističkih projekata radi podizanja konkurentnosti turističkih subjekata s područja Sisačko-moslavačke županije kroz ulaganja koja imaju za cilj unapređenje standarda i kvalitete turističke ponude postojećih turističkih subjekata, te unapređenje promidžbe turističke ponude Sisačko-moslavačke županije kroz mjere povećanje standarda i kvalitete turističke ponude postojećih turističkih subjekata Sisačko-moslavačke županije te ulaganje u marketinške aktivnosti.

 

 

Za dodjelu bespovratnih potpora prijaviti se mogu:

1. subjekti malog gospodarstva koji obavljaju turističku djelatnost (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti, zadruge),

2. seljačka domaćinstva/OPG-i koji pružaju turističke usluge,

3. fizičke osobe registrirane za usluge u domaćinstvu – privatni iznajmljivači soba,

4. registrirani profesionalni proizvođači vina koji imaju namjeru registrirati se do kraja 2024. godine i za obavljanje turističke djelatnosti.

 

 

Javni poziv je otvoren 30 dana od dana objave na internetskim stranicama Sisačko – moslavačke županije.
Prijavitelj može podnijeti samo 1 (jednu) prijavu, a s kojom se može javiti na jednu ili na obje mjere.
U okviru ovog Projekta svakom pojedinom Podnositelju prijave može se dodijeliti najviše 1 (jedna) potpora, a koja se može odnositi na jednu ili obje mjere.

 

Detalji Javnog poziva dostupni su OVDJE.

najčitanije