Župan čestitao Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan branitelja i 20.obljetnicu VRO „Oluja“

imp

261020211635277374.jpeg

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 20. obljetnice  vojno-redarstvene operacije Oluja sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sa suradnicima uputio je  žiteljima Sisačko-moslavačke županije prigodnu čestitku

„Poštovani žitelji Sisačko-moslavačke županije, u ime svojih suradnika kao i osobno, upućujem Vam iskrene čestitke u prigodi obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 20. obljetnice vojno-redarstvene operacije “Oluja”.

S ponosom se sjećamo 5. kolovoza 1995. godine, dana kada je hrvatski narod odlučno krenuo u ostvarenje stoljetnog sna o stvaranju i oslobađanju samostalne, demokratske i neovisne Republike Hrvatske.

U spomen na taj veliki dan posebnu zahvalnost danas iskazujemo svim hrvatskim braniteljima i invalidima Domovinskog rata te njihovim obiteljima.

Iskreno i s poštovanjem prisjećamo se svih poginulih i nestalih hrvatskih branitelja koji su svoje živote neizbrisivo utkali u slobodu i neovisnost samostalne i suverene Republike Hrvatske.

Neka nam ovaj dan obilježi zasluženi ponos i neka se hrvatski barjak zavijori na našim kućama, a naša županija neka svojim vrijednostima i ljepotama, koje Europa i svijet iz dana u dan sve više prepoznaje, postane poželjno mjesto življenja.“ – stoji u čestitki župana Ive Žinića.

najčitanije