Župan Celjak: Iznova ćemo izgraditi naše gradove i općine stradale u potresu

imp

251020211635198727.jpeg

Povodom Dana Sisačko-moslavačke županije župan Ivan Celjak uputio je čestitku koju prenosimo u cijelosti.

“Poštovani žitelji Sisačko-moslavačke županije, drage sugrađanke i sugrađani! Izuzetna mi je čast čestitati Dan Sisačko-moslavačke županije, dan rođenja braće Radić, koji ove godine slavimo u posebnom ozračju obilježbe 150. obljetnice rođenja velikog učitelja hrvatskog naroda, Stjepana Radića.
Promišljajući o djelovanju ovog hrvatskog velikana i izazovima s kojima se hrvatski narod tada suočavao, pred nama su također veliki izazovi ali i odgovornost. Iznova izgraditi naše gradove i općine stradale u potresu, te njegovati zajedništvo koje smo opet pokazali kada je bilo najteže u mjesecima potresa.
Imamo razloga biti ponosni na to zajedništvo i ustrajnost svih žitelja Sisačko-moslavačke županije. Ponosni smo i na odlučnost da živimo i radimo na našoj djedovini, da osnivamo obitelji u našoj ranjenoj ali ponosnoj Sisačko-moslavačkoj županiji koju ćemo ponovno zajedno izgraditi. Mi u Sisačko-moslavačkoj županiji nikada nismo uzmicali pred izazovima i nikada nismo ostali bez odgovora na njih. Imamo sposobne, hrabre i odgovorne ljude. Imamo entuzijazam mladosti i mudrost naslijeđa. I zajedno ćemo uspjeti! Sretan nam Dan Sisačko-moslavačke županije!”, poručio je župan čestitajući Dan Sisačko-moslavačke županije.

najčitanije