ŽK Sisak organizira predstavljanje vaučera za obrazovanje

Vauceri6478857215859

HGK – Županijska komora Sisak u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područnim uredom Sisak organizira radionicu Vaučeri za obrazovanje, koja će se održati u Sisku 24. travnja 2024. s početkom u 11 sati u zgradi Euroherc osiguranja. Radionica je namijenjena pravnim osobama.

 

Predstavnici HZZ-a na radionici će detaljno predstaviti proces dodjele i korištenja vaučera za obrazovanje koji predstavlja financijski instrument dodjele javnih sredstava za obrazovanje odraslih, a korisnik sam bira obrazovni program i pružatelja obrazovanja. Korisnici mjere mogu biti pravne osobe i pojedinci, čime se stječe mogućnost da pravne osobe bez korištenja vlastitih financijskih sredstava, a korištenjem mjere vaučera HZZ-a, obrazuju ili prekvalificiraju svoje zaposlenike. Na radionicu će biti pozvane i ustanove koje organiziraju edukacije, a djeluju na području Sisačko-moslavačke županije.

 

Sudjelovanje je besplatno, a prijava za sudjelovanje obavezna je putem portala Digitalna komora, najkasnije do srijede, 23. travnja do 12 sati.

 

Za pristupanje portalu trebate biti registrirani na platformi Digitalna komora,  a više informacija možete pronaći na poveznici. Za ispravnu registraciju trebate biti povezani s poslovnim subjektom za kojeg se prijavljujete. Dodatne informacije i pomoć oko registracije možete dobiti pozivom na broj telefona  098/376394.

 

 

Foto – HGK

najčitanije