“Zdrava kava s doktorima” u četvrtak u Glini

imp

Nsezkn Web Objava Glina 1 1

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka Nismo same u sklopu svog projekta „Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“ održava niz aktivnosti vezanih uz informiranje žena svih dobnih skupina o važnosti prevencije raka dojke.

 

Cilj projekta je prevencija i promocija zdravlja i zdravih navika te povećanje svijesti građana Hrvatske o važnosti prevencije.

 

„Zdrave kave s doktorima“ osmišljene su kao neformalni razgovor građana s liječnicima o svim pitanjima koja ih muče, a koja ili nemaju kome postaviti ili ih se ne usude postaviti svome liječniku.

 

Novu „Zdravu kavu s doktorima“ organiziraju u četvrtak, 25.svibnja, u Glini u caffe baru Posh ( Ulica Stjepana i Antuna Radića 9) s početkom u 17 i 30.

 

Uz članice Udruge na kavi će biti prisutne: Zrinka Rendić-Miočević, dr. med., spec. onkologije i radioterapije, Klinika za tumore Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice Zagreb; Maja Vukoja, dr. med., spec. psihijatar, subspec. psihoterapije, Klinički bolnički centar Zagreb; Sanja Štingl Vlašić, med., spec. ginekologije i opsteticije, predsjednica Udruge Sv. Agata – Glina.

najčitanije