Zaprimanje zahtjeva za jednokratnu novčanu pomoć Ministartvu branitelja do 10.ožujka

imp

Ministarstvo hrvatskih branitelja prestaje sa zaprimanjem zahtjeva za jednokratnu novčanu pomoć po osnovi prirodne nepogode potresa s danom 10. ožujka 2021. godine.
Iz Ministarstva hrvatskih branitelja poručuju da svi zahtjevi za jednokratnu novčanu pomoć zaprimljeni po toj osnovi nakon navedenoga dana neće biti uzeti u razmatranje.

Zahtjev za dodjelom izvanredne jednokratne novčane pomoći mogu podnijeti hrvatski branitelji ili članovi obitelji smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata koji su vlasnici stambenih objekata oštećenih u potresu, a treba sadržavati:
– podatke o podnositelju zahtjeva i članovima kućanstva (ime i prezime, OIB, adresa stanovanja i broj telefona),
– podatke o pretrpljenoj materijalnoj šteti na imovini (opisati radi li se o stambenom ili gospodarskom objektu i kakva su oštećenja) te dostaviti dokaz o nastaloj šteti (npr. fotodokumentacija i dr.),
– presliku tekućeg ili zaštićenog računa.

Zahtjev se podnosi Ministarstvu hrvatskih branitelja na e-mail: ministarstvo@branitelji.hr ili poštom na adresu Trg Nevenke Topalušić 1, Zagreb.

Sve informacije o podnošenju zahtjeva mogu se dobiti u Ministarstvu na brojeve telefona: 01/2308-897, 01/2308-834, 01/2308-916 ili u Područnom odjelu Sisak na privremenoj adresi Ulica lipa 1 (prizemlje, u prostorijama Područne službe HZMO-a), tel.: 044/660-213.

najčitanije