Zaklada “Viktorija“ posjetila županiju

pm

261020211635284498.jpeg

Zaklada “Viktorija“, zajedno s djecom i roditeljima korisnicima zaklade, danas je posjetila župana u prostorijama županije, gdje je javnosti predstavljen rad Zaklade “Viktorija“, koja za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije omogućava roditeljima i bolesnoj djeci besplatan smještaj u stanu u Zagrebu, za vrijeme pretraga ili liječenja djece u bolnici na preporuku liječnika. Sukladno raspoloživim mogućnostima, Zaklada “Viktorija” za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije po preporuci liječnika pomaže pri kupnji lijekova, ortopedskih pomagala, vitaminske prehrane u slučajevima kad lijekove, ortopedska pomagala i vitaminsku prehranu ne financira Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje.
„Svatko od nas treba imati u sebi te ljudskosti, na neki način pomoći Vama u teškoćama. Želimo i ovim putem dati Vam punu potporu i ohrabrenje da ustrajete, s vjerom da će naša djeca ozdraviti. Vjerujem da će se mnoga djeca, koja sada imaju problema, moći igrati, veseliti se, da će ovi problemi, koje sad imate, proći“, izjavio je župan Ivo Žinić.
Župan je djeci podijelio prigodne poklone, zaželio im sreće i zdravlja, a jednom od mladih bolesnika, točnije njegovoj majci, uručio je i novčanu pomoć Sisačko-moslavačke županije za medicinski zahvat u inozemstvu.

najčitanije