Zaklada Iskra raspisala natječaj za dodjelu godišnjih nagrada

Upravni odbor Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije objavio je Natječaj za dodjelu godišnje nagrade – za ostvarene posebne rezultate i uspjehe. Nagrada iznosi 5.000 kuna.

 

Natječaj je raspisan 25. siječnja, a prijaviti se mogu učenici osnovnih škola od 5. do 8. razreda te srednjoškolci. Rok za dostavu prijava je 15 dana od dana objave natječaja.

 

Nagrada se dodjeljuje za nadarenost u društveno-humanističkom, prirodoslovno-matematičkom i tehničkom području, glazbeno-umjetničkom i sportskom području. Opći uvjeti na temelju kojih se dodjeljuju godišnje nagrade su: postignuća i sudjelovanja na natjecanjima i smotrama u prethodnoj školskoj godini iz područja za koje je kandidat nadaren, a koja se provode po propisnicima MZO-a (međunarodna, državna, županijska, državne smotre); postignuća na posebnim aktivnostima (sudjelovanje na umjetničkom projektima, znanstvenoistraživačkim projektima, objavljivanje stručnih ili umjetničkih radova, članak i slično.; uspjeh u dosadašnjem školovanju.

 

Svi detalji vezani uz natječaj dostupni su na poveznici.

najčitanije