Ugovori o bespovratnim poticajima sa 42 poduzetnika

imp

261020211635278488.jpeg

Iz tri programa poticanja poduzetništva i razvoja gospodarstva Grada Kutine potpisani su ugovori sa 42 poduzetnika s područja Grada o dodjeli bespovratnih sredstava za novo zapošljavanje i samozapošljavanje, za ulaganje u nove tehnologije i podizanje konkurentnosti te za turističke projekte.

„Ovi poticaji koje dodjeljujemo dobro su iskorišten novac za razvoj vašeg posla, ali i za razvoj grada Kutine. Ukupni iznos kojim potičemo naše poduzetnik je 350 tisuća kn. Mislim da je to dobra stvar za naše poduzetnike i naš Grad. Korak po korak Grad Kutina postaje prijateljsko okruženje za poduzetništvo. Uvjeren sam da ćemo uskoro imati jako dobru situaciju u poduzetništvu u Kutini. Trudimo se i kroz ovakve mjere i ostale aktivnosti stvoriti okruženje u kojem će se naš poduzetnički duh odvažiti i krenuti u nove poduhvate.” – rekao je kutinski gradonačelnik Andrija Rudić.

Grad Kutina će nastaviti programe poticanja poduzetništva te će uvažiti prijedloge i sugestije obrtnika i poduzetnika kako bi mjere poticaja bile prihvatljivije za poduzetnike i učinkovitije u poticanju razvoja gospodarstva.

najčitanije