Udruga 'Iskra' zapošljava 10 žena

st

261020211635249137.jpeg

Udruga “Iskra” sa projektom “Novi početak – Aktivacija žena u izvaninstitucionalnoj skrbi za starije osobe kroz zapošljavanje i obrazovanje” potpisala je ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu programa zapošljavanja žena „Zaželi“.
Projektom se planira zaposliti 10 žena koje će raditi na poslovima potpore i podrške odnosno brige za 115 starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju. Žene koje će se zaposliti na navedenim poslovima imaju i dodatnu mogućnost obrazovanja tijekom projekta. Natječaj za zapošljavanje otvoren je do 15. prosinca 2017.. a sve o natječaju u prijavama na isti možete pročitati na https://burzarada.hzz.hr/Posloprimac_RadnaMjesta.aspx .
Trajanje projekta je 30 mjeseci, ukupan iznos projekta je 2.144.040,00 kuna te ga u cjelokupnom izosu financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Udruga provodi projekt u partnerstvu sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Sisak i Centrom za socijalnu skrb Sisak.
Ugovore za prve projektne prijave, koji su vrijedni više od 143,5 milijuna kuna, potpisali su predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava te korisnici, gradovi, općine, gradska društva i udruge.

najčitanije