Udruga Glas poduzetnika donirala 14 stambenih kontejnera, 6 još čeka isporuku

imp

Članovi Udruge Glas poduzetnika nakon potresa su se stavili na raspolaganje na različite načine, a Fond za pomoć stradalima u potresu je pokrenut kako bi se novčanim sredstvima pomoglo u osiguravanju smještaja za one bez doma te u obnovi oštećenih i uništenih stambenih objekata.

„S prikupljenim sredstvima UGP planira kupiti stambene kontejnere, grijalice i ostalu opremu te građevinski materijal. Sredstva će prikupljati sve do kraja veljače kako bismo pomogli što većem broju građana, a tijek donacija i račune vezane uz ulaganje sredstava transparentno će objavljivati. Prioritet je osigurati građanima Petrinje, Gline, Siska i okolnih mjesta krov nad glavom u ovim zimskim mjesecima.“, kažu u Udruzi.

Do sada je prikupljeno više od 3 milijuna kuna, 14 stambenih kontejnera je podijeljeno, a šest ih je plaćeno i čeka isporuku.

Udruga i dalje poziva sve koji žele i mogu pomoći stradalima novčanom donacijom, da donacije uplate na sljedeće račune. QR kod objavljen na priloženoj fotografiji može se skenirati u mobilnom bankarstvu banaka koje to podržavaju radi lakšeg unosa podataka za uplatu.

HR6523600001502851531
Opis plaćanja: Humanitarna akcija
Model: HR99
Banka: ZAGREBAČKA BANKA d.d.

ili

Za uplate iz inozemstva:
UDRUGA GLAS PODUZETNIKA
PAVLETIĆEVA 1
10000 ZAGREB
SWIFT: ZABAHR2X
IBAN: HR6523600001502851531
Opis plaćanja: HUMANITARNA AKCIJA
Banka: ZAGREBAČKA BANKA D.D.

Foto – Udruga Glas poduzetnika

najčitanije