U tijeku radovi na unutarnjem uređenju Središnjeg paviljona

imp

Središnji paviljon Opće bolnice Sisak svoje prve pacijente mogao bi primiti u veljači iduće godine. Najavio je to još krajem prošle godine župan Ivo Žinić.
Podsjetimo gradnja Središnjeg paviljona počela je početkom travnja 2018.godine. Novi Središnji paviljon prostire se na 8400 četvornih metara neto bolničke površine te su u tijeku radovi unutarnjeg uređenja poput razvoda elektroinstalacija, ugradnje dizala, postavljanje keramike i spuštenih stropova, montaže ventilacijskog sustava, a uskoro će započeti i ugradnja sanitarnih elemenata i postavljanje vanjske bravarije.
Također su u tijeku i radovi na vanjskom uređenju, odnosno na postavljanju vodovodne i hidrantske mreže te na uređenju prometnica i okoliša oko samog paviljona.
Projekt Rekonstrukcija bolničkog kompleksa, odnosno izgradnja Središnjeg paviljona i uspostava Objedinjenog hitnog bolničkog prijema je, zajedno s opremom, u vrijednosti oko 170 milijuna kuna značajno će doprinijeti poboljšanju uvjeta zbrinjavanja hitnih bolesnika, odnosno njihov prijam i obradu ali i rad djelatnika i medicinskog osoblja u bolnici.

najčitanije