Prijave za izložbu fotografija volonterskih programa

imp

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana volontera, 5.prosinca, Agencija lokalne demokracije Sisak u suradnji s Gradom Siskom organizira izložbu fotografija volonterskih programa u 2021.godini u okviru programa „Volonterski centar Sisak“.

 

„Pozivamo organizatore volontiranja s područja Siska i Sisačko-moslavačke županije na sudjelovanje u izložbi na način da dostave prijavnicu i fotografije svojih volonterskih programa koje će biti izložene na istoj. Od svakog organizatora volontiranja odabrati će se najmanje jedna fotografija kako bi se prikazale različite mogućnosti za volontiranje na lokalnoj razini, ali i kako bi se dala vidljivost različitim načinima kako se kroz volontiranje doprinosi razvoju i poboljšanju kvalitete života u zajednici. U mogućnosti smo predstaviti 20 fotografija te ćemo u slučaju velikog broja prijava odabir raditi na osnovu kvalitete i datuma primitka zaprimljenih fotografija.“, poručuju iz Agencije lokalne demokracije Sisak.

 

Rok za dostavu fotografija je najkasnije do petka, 19. studenog do 12 sati na e-mail: [email protected]

 

Otvorenje izložbe je predviđeno uoči 5. prosinca 2021. godine, kada se obilježava i Međunarodni dan volontera. Tijekom otvaranja izložbe dodijeliti će se Volonterske nagrade Grada Siska. Izložba će biti postavljena mjesec dana, nakon čega je planirano gostovanje izložbe u javnim prostorima na području Siska i Sisačko-moslavačke županije tijekom 2022. godine.

 

Poziv i prijavnicu možete pronaći na stranici Volonterskog centra Sisak.

najčitanije