U posljednja 24 sata bez novooboljelih u županiji

imp

251020211635206022.jpeg

Na današnji dan na području Sisačko-moslavačke županije nema novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.
Od 17. lipnja 2020. godine do danas na području Sisačko-moslavačke županije oboljele su 43 osobe od kojih 6 nisu stanovnici županije. Od četrdeset i tri dijagnosticirana pacijenta ostalo je još trideset aktivnih pacijenata koji se nalaze na županijskom prostoru.
Od tih trideset pacijenata, tri su pacijenta s područja grada Petrinje, šest s područja grada Sisku, šesnaest s područja grada Kutine, dva s područja grada Novske, jedan s područja općine Martinska Ves, jedan s područja grada Popovače i jedan s područja općine Sunja.
Jedna pacijentica s područja grada Kutine koja je bila na kućnom liječenju, zbog pogoršanja zdravstvenog stanja prebačena je u izolacijsku jedinicu Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku na daljnje liječenje.
„I dalje molimo sve žitelje Sisačko-moslavačke županije neka se pridržavaju uputa i preporuka Nacionalnog stožera jer uspjeh borbe protiv ove bolesti ovisi o svijesti i disciplini svih nas.“, poručuju iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

najčitanije