U nedjelju biciklijada "Od Radića do Radića"

imp

261020211635243322.png

Kulturni centar braće Radić i biciklistički klub „Roda“ u nedjelju 1.srpnja organiziraju biciklijadu pod nazivom „Od Radića do Radića“. Biciklijada se organizira povodom dana Sisačko-moslavačke županije i rođenja Antuna i Stjepana Radića, beskompromisnih boraca za hrvatska prava, koji su 11. lipnja rođeni u Trebarjevu Desnom.

Program:
Okupljanje u Petrinji kod spomenika Stjepanu Radiću u Radićevoj ulici do 10 sati. Polazak u 10 sati .
Dužina staze je 30 km , pretežno ravno osim uspona u Brestu Pokupskom.
Sudionici koji se žele priključiti u Sisku mogu to učiniti kod crkve sv. Kvirina na Zelenom brijegu u 11 sati gdje će biti okrijepa za ekipu koja dolazi iz Petrinje u obliku sokova i kolača.
Na startu u Sisku i Petrinji sudionici biciklijade se prijavljuju i dobivaju brojeve za sudjelovanje u nagradnim igrama na cilju u Trebarjevu Desnom.
Cijelim putem red će održavati licencirani bike vodiči iz Bikearounda i BK Roda.

Trasa: Petrinja Radićeva ul. , Turkulinova, Šandora Đalskog, Gajeva, Gupčeva, Most Brest, Brest Pokupski, Vurot, Stara Drenčina, Staro Praćno, Most Odra, lijevo u ulicu Ive Ogulinca, desno u  Ulicu grada Vukovara, lijevo u Odransku, desno u Berislava Pavičića, lijevo u Bakranovu, desno u Lonjsku do crkve sv. Kvirina .
Kad se priključe sudionici iz Siska nastavlja se Lonjskom do ul. Marijana Celjaka i dalje kroz Tišinu Kaptolsku, Žirčicu, Martinsku Ves Desnu do Trebarjeva Desnog.

Plakat-biciklijada1.7.-e1530086196493

najčitanije