U jučerašnjoj prometnoj nesreći u Strušcu ozlijeđene tri osobe

imp

Policija je priopćila kako se jučer, 13. siječnja oko 19.30 sati, u mjestu Stružec, dogodila prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

 

Do nesreće je došlo kada se s parkirališta u promet automobilom kutinskih registracija uključivao 69-godišnjak koji nije propustio sva vozila koja su se kretala kolnikom te je došlo do udara s automobilom kutinskih registracija kojim je upravljao 32-godišnjak i u kojem se nalazio 32-godišnji putnik. Od siline udarca 69-godišnji vozač je ispao iz automobila, dok je drugi automobil sletio u odvodni kanal.

 

Sudionicima prometne nesreće liječnička pomoć je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su 69-godišnjem vozaču konstatirane teške tjelesne ozljede, dok su dvojica 32-godišnjaka lakše ozlijeđena.

 

Zbog zadobivenih ozljeda 69-godišnji vozač nije alkotestiran te su mu izuzeti uzorci krvi i urina poradi analize na alkohol, dok 32-godišnji vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

 

Protiv vozača koji je izazvao prometnu nesreću slijede adekvatna pismena.

 

Zbog obavljanja očevida promet vozila državnom cestom D36 u mjestu Potok bio je zatvoren u vremenu od 20,10 do 00,38 sati, dok je kretanje vozila bilo preusmjereno okolnim ulicama.

najčitanije