Turnir EA SPORTS FC 24 u Tehničkoj školi Sisak

imp

Turnir2

Centar za mlade i Savjet mladih Sisačko – moslavačke županije u suradnji s RCK Tehničkom školom Sisak, Sisačko-moslavačkom županijom, Regionalnim koordinatorom SMŽ, Zajednicom tehničke kulture SMŽ, Hrvatskom udrugom izrađivača videoigara (HU-IZ-VI) te Poduzetničkim inkubatorom Sisačko-moslavačke županije PISMO, organiziraju Turnir EA SPORTS FC 24, pružajući priliku mladima da pokažu svoje vještine u popularnoj igri.

 

Turnir će se održati u Sisku, 1. ožujka s početkom u 19 sati na lokaciji RCK Tehnička škola Sisak (Zagrebačka ulica 5, Sisak).

 

Nagrade za sudionike su izuzetno primamljive, uključujući Playstation 5 s dodatnom opremom, VR naočale i gaming stolica. Prijave su otvorene do 28. veljače do 12 sati, a prijaviti se možete putem e-maila na adresu centarzamlade@smz.hr

 

Broj sudionika je ograničen, a dobna granica je do 30 godina. Također, svaki sudionik treba ponijeti vlastiti kontroler. Pozivamo i ostale zainteresirane, koji neće zaigrati na turniru, da nam se pridruže, jer očekuju vas zanimljive teme i druženja.

 

Posebno iznenađenje za sve posjetitelje i sudionike je gostovanje Antuna Augustovića ANRILA, poznatog tiktokera, youtubera i gamera koji će sa sudionicima turnira i posjetiteljima podijeliti svoja iskustva.

 

„Pridružite nam se ovoga petka u Sisku na turniru EA SPORTS FC 24 i uživajte u nezaboravnom gaming iskustvu koje će ispuniti očekivanja čak i najzahtjevnijih igrača. Budite dio ove jedinstvene avanture koja će vas dovesti do vrhunskih trenutaka zabave i uzbuđenja!“, poručuju organizatori.

 

 

Turnir Gaming

najčitanije