"Tko se usuđuje pričati o tome tko je uništio Hrvatsku?"

imp

261020211635286992.jpeg

Na izjave Tomislava Karamarka priopćenjem je reagirao županijski HNS.

“Potaknuti nevjerojatnim izjavama predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka izrečenima na stranačkom skupu njegove stranke u Sisačko-moslavačkoj županiji, odlučili smo reagirati i podsjetiti Tomislava Karamarka na nekoliko činjenica, prije svega na onu da je upravo Predsjedništvo stranke koju on predvodi prodalo INU Mađarima.
Dok Tomislav Karamarko nije došao u Sisak očito smo pogrešno mislili da je riječ o prodaji nacionalnih interesa koju je proveo HDZ-ov premijer, zbog čega je danas čak i pravomoćno osuđen za korupciju, kao i veliki dio HDZ-ovog Predsjedništva, no od čelnika HDZ-a naučili smo da se to zove „proaktivna komunikacija s mađarskim partnerima“.
Zato se HNS-ov ministar Ivan Vrdoljak danas mora svim silama boriti za interese građana Siska i interese Republike Hrvatske koji su ugroženi upravo zbog štete koju nam je nanijela HDZ-ova vlast prodajom INE mađarskom MOL-u.
Čelnika HDZ-a želimo podsjetiti i na iznimno teško stanje u državi nakon osmogodišnje vladavine njegove stranke, jer mnogi od nas pitaju se tko je Tomislav Karamarko da ocjenjuje uspješnost Vlade Kukuriku koalicije, dok se s druge strane boji suočiti s ružnom, ali pravom istinom.
Čelnik istog onog HDZ-a koji je tijekom svoje vladavine 2008. godine bilježio rekordan pad BDP-a od 6,1 posto, a danas govori o katastrofalnom padu? Podsjetimo, danas je pad zaustavljen i trenutno je na -0,8 posto.
To je samo jedan podatak u moru svega lošega što je ostalo iza vladavine HDZ-a, stranke koju vodi Tomislav Karamarko. Zato ne čudi da niti na službenoj stranici HDZ-a nema podataka o povijesti i uspjesima te stranke od 2000. do 2014. godine, pa tako ni ovih podataka. Jer tko se ne bi sramio takvih „uspjeha“?” – stoji u priopćenju ŽO HNS-a Sisačko-moslavačke županije.

najčitanije