Tijekom tri dana u Petrinji tri alkoholizirana vozača skrivila tri nesreće

Policija Rotacija (1)

Županijska policija je izvijestila kako se u petak, 5. travnja oko 19.30 sati, u Sisačkoj ulici u Petrinji, dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom koju je pod utjecajem alkohola od 1,61 promil izazvao 27-godišnjak.
On je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake automobilom sisačkih registracija prešao na suprotnu prometnu traku i udario u automobil. Do otriježnjenja je smješten u posebnu prostorije nadležne policijske postaje i protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

 

 

Sljedećeg dana, 6. travnja oko 19.30 sati, na Trgu dr. Franje Tuđmana u Petrinji, prometnu nesreću s materijalnom štetom je izazvala 78-godišnjakinja.
Pod utjecajem alkohola od 1,34 promila upravljala je automobilom sisačkih registracija i udarila u nepropisno parkirani motocikl. Nadalje je utvrđeno da za vrijeme vožnje nije imala vozačku i prometnu dozvolu.
Zbog počinjenih prekršaja protiv vozačice slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu, dok je korisniku motocikla na mjestu događaja naplaćena novčana kazna.

 

 

Potom se u nedjelju, 7. travnja oko 22 sata, u Ulici Mije Srnaka u Petrinji, dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Nesreću je izazvao 45-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 2 promila upravljao automobilom zagrebačkih registracija. On je uslijed neprilagođene brzine prije ulaska na most udario u automobil sisačkih registracija koji je silazio s mosta i imao prednost prolaska.
Do otriježnjenja je smješten u posebnu prostorije nadležne policijske postaje i protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

najčitanije